Hotellopplevelsen blir ikke fullkommen uten en tur innom den splitter nye bistroen. Holmenkollen Park Bistro & Bar har en meny som er bygget opp av norske og nordiske råvarer, og hit man kan ta turen enten man ønsker å nyte en full treretters meny, eller bare hygge seg med et glass vin eller en kopp kakao.
Til lunsj kan gjestene nyte godt av en helt unik vaffelmeny. Øl- og hvetevaffel med posjert egg, ostekrem, vårtrøfler og potetchips. Vaffelfajitas med cheddar og salsa. Potetvaffel med løyrom og klassisk garnityr. Variantene er mange, og så langt har vaffelkonseptet blitt svært godt mottatt av hotellets gjester.
- Vaflene våre har blitt en snakkis, og de positive tilbakemeldingene fra gjestene strømmer inn. Vi meldte før åpningen at vi skulle revolusjonere den tradisjonelle vaffelen, og det er akkurat det vi har gjort, sier sjef for mat og drikke ved Scandic Holmenkollen Park, Tommy Andrew Kempes.